Levering

Vores virksomhed vil tage den hurtigste forsendelse i verden, inklusive EMS, DHL. De fleste ordrer sendes via International Express Mail Service og ankommer normalt inden for 1 uge. Vi er en professionel online forhandler og samarbejder langsigtet med EMS. Alle ordrer er forsikret for det fulde købsbeløb og kan spores på EMS hjemmeside.

Produkter vil blive afsendt inden for 24 timer efter modtagelse af din betaling. Og vi leverer dem lige til døren inden for få dage efter arbejdet. I tilfælde af ferie kan de blive tilsvarende forsinket. Normalt tager levering af pakker 7 - 14 dage for at ankomme til de ofte transporterede lande, som USA, Storbritannien, Tyskland og Frankrig. Andre lande har brug for 10-15 dage. Sørg for, at du er hjemme, når pakker forventes at ankomme.

 

Returpolitik

Før du nyder nem bytte- og returpolitik, skal du kontakte os for at få forsendelsesadresse, før du sender varerne tilbage. Alle varer, der sendes tilbage til os, skal være i deres originale stand, dvs. ubrugte, uvaskede, med alle mærker påsat.

* Med hensyn til kvalitetsproblemer eller forkert version, tag venligst billeder af varerne og send dem til os. Vi tager det fulde ansvar, hvis der er tale om kvalitetsproblemer.

* Hvis du ikke er tilfreds med farve eller størrelse, men ikke kvalitetsproblemer, er ombytning eller delvis tilbagebetaling af købsbeløb tilgængelig. Returforsendelse er for købers regning.

* Hvis du har spørgsmål om returnering af dine produkter, så kontakt os venligst!

 

Ingen returnering eller ombytning i disse situationer:

1) Vi accepterer ikke varer, der har kvalitetsproblemer, som skyldes subjektiv bevidsthed om defekte varer.
2) Vi accepterer ikke returnering af varer, der er blevet brugt, beskadiget, indgraveret eller ændret af tredjeparten.
3) Vi accepterer ikke varer, der er uautoriserede, emballeret forkert eller forkert forsikret.
Vi sætter pris på din forståelse.

 

Annullering af ordre

Annullering af en ordre skal anmodes om, før ordren er afsendt. Det skyldes, at vi behandler alle ordrer så hurtigt som muligt inden for 6-8 timer efter ordreafgivelse, så vi er ikke altid i stand til at annullere en ordre efter den er afgivet. Din forståelse er værdsat. Annulleringsanmodninger, efter at ordren er afsendt, behandles i overensstemmelse med vores returpolitik.

 

Venlig meddelelse

Hvis du ikke har modtaget dit sporingsnummer inden for 3 dage efter at have afgivet din ordre, kan din e-mail-server have set det som spam. I dette tilfælde bedes du kontakte os for at få hjælp.