Returnering & Ombytning

 

Det kunne ikke være nemmere at returnere en vare. Prøv dine køb i ro og mag i dit eget hjem, og hvis du skal sende dem retur, har du 14 dage til at bytte eller returnere fra den dato, du modtog din ordre.

Når du prøver sko, skal du være opmærksom på ikke at ridse sålerne eller mærke skoæsken. Returnering skal også indeholde støvpose og æske, da disse betragtes som en del af produktet. Anbring venligst skoæsken i en anden æske for at forhindre beskadigelse under forsendelse.

 

Vores politik
Alle varer skal returneres nye, ubrugte og med alle vores hjemmeside og designerbeklædningsmærker stadig påsat. Returneringer, der ikke overholder vores politik, vil ikke blive accepteret og sendt tilbage til kunden.

 

Gentagne returer
Vi tilbyder en fleksibel returpolitik for at gøre din online shoppingoplevelse endnu nemmere. Vi overvåger antallet af returneringer foretaget af kunder, og fortsatte returneringer vil blive markeret og potentielt afvist efter vores skøn eller føre til lukning af din konto.

 

Sen returnering
Dit køb skal sendes tilbage til os inden for 28 dage efter modtagelse af din ordre.

 

Modtagelse af en refusion
Din tilbagebetaling vil blive krediteret til den oprindelige betalingsmetode eller som butikskredit på din konto.
Bemærk, at det kan tage op til 10 arbejdsdage, før tilbagebetalinger vises på din konto på grund af varierende behandlingstider mellem betalingsudbydere.

 

1. Du skal blot anmode om et RMA-nummer (Return Merchandise Authorization) inden for 14 dage efter modtagelse af din ordre.

2. Log ind på din konto, og vælg ordrenummeret, der indeholder de varer, du gerne vil returnere under Mine ordrer.

3. Klik på knappen OPRET EN RETURNERING/BYTTE, og følg trinene

4. Marker afkrydsningsfeltet for at acceptere vores returpolitik. Vi vil derefter sende dig en e-mail med dit RMA (Returns Merchandise Authorization) og kurerreferencenummer.

PS:
For at sikre, at din returnering er dækket af vores gratis returpolitik, bedes du sende den tilbage fra det samme land, som den blev leveret til. Ordrer, der sendes tilbage fra en anden destination, kan medføre yderligere omkostninger og blive forsinket i tolden.

Vi foretrækker, at varer returneres til os via vores egen service, så de er beskyttet og forsikret. Du kan returnere på enhver sikker måde, men vi accepterer muligvis ikke ansvar.

Det kunne ikke være nemmere at returnere en vare. Prøv dine køb i ro og mag i dit eget hjem, og hvis du skal sende dem tilbage, har du 14 dage til at bytte eller returnere fra den dato, du modtog din ordre.

Når du prøver sko, skal du være opmærksom på ikke at ridse sålerne eller mærke skoæsken. Returnering skal også indeholde støvpose og æske, da disse betragtes som en del af produktet. Anbring venligst skoæsken i en anden æske for at forhindre beskadigelse under forsendelse.

Hvis din vare er defekt, når du modtager den, kan du returnere den for at få pengene tilbage. Du skal blot anmode om dit Returns Merchandise Authorization-nummer (RMA) og returnere de defekte varer til os inden for 30 dage efter den dag, du modtog dem.

Kontakt venligst vores kundeservice, hvis du har yderligere spørgsmål.